Sardinië is een bijzonder eiland. Veel van haar historie is nog onbekend. Er zijn ontzettend veel archeologische overblijfselen waarvan men tot de dag van vandaag geen idee heeft hoe ze er gekomen zijn en waartoe ze dienden. Rondom Alghero ligt het beroemde gebied van de Nuraghe, overblijfselen uit de bronstijd. Maar er is meer. Ik komt al 6 jaar met enige regelmaat bij iVigneti en ben bevriend geraakt met de familie. Mij is duidelijk geworden dat het eiland een bijzondere balans kent tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het is niet voor niets dat de Rooms Katholieke kerk op Sardinië veel minder voet aan wal heeft gekregen als op het Italiaanse continent. De krachtige vrouwelijke energie liet dat simpelweg niet gebeuren. Wanneer je er gevoelig voor bent, zul je merken hoe de energie op het eiland 'klopt'. Ervaar zelf maar wat dat doet met je innerlijke rust en kracht.

De rust, de ruimte, de energie, de wind, de zon, de zee, het eten, de mensen, het zijn voor mij allemaal ingrediënten die maken dat ik deze plaats als een 'Sacred Place' beschouw. Graag neem ik je mee in deze beleving, waarbij ik je in contact breng met al het moois wat Sardinië te bieden heeft. Zodat ook jij je thuis zult voelen op Sardinië.

Het programma voor deze vijfdaagse reis vormt een ruwe schets van hetgeen we daadwerkelijk zullen gaan meemaken op Sardinië. Het is mijn ervaring dat de behoeften van de deelnemers altijd leidend zijn bij de daadwerkelijke invulling van het programma. Het programma zoals je dat aantreft op deze pagina's beschrijft daarom vooral de hoogtepunten, noem het de bouwstenen. Het programma laat echter veel ruimte om in te spelen op wensen en behoeften van de deelnemers.