Vrijdag beginnen we wederom om 9:30 uur met het gezamenlijk programma. We gaan een wandeling maken naar Monte Baranta. De historie van deze plaats is 5000 jaar oud en van de archeologische overblijfselen die er te vinden zijn heeft men tot op de dag van vandaag geen idee waartoe ze dienden. We gaan naar deze plaats om ons te verbinden met de kwaliteit ervan, niet zozeer met de historie. Monte Baranta is een heerlijke plaats om te zitten, te voelen, te kijken, te zijn. Het is een plaats die je de mogelijkheid biedt om los te komen van je dagelijkse realiteit. Een plaats om je verbinden met de zee van mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.

Eenmaal terug zullen we wederom een goede lunch nuttigen.

Na de lunch kunnen we naar Bosa gaan, een stadje ca. 40 kilometer ten zuiden van Alghero. De kustweg die we rijden geeft adembenemende uitzichten over de Middellandse zee. Bosa is een klein stadje, gebouwd op een heuvel. Het stadje is even klein als veelkleurig. Heerlijk om even te zijn, een glas wijn te drinken, een ijsje te eten of gewoon wat rond te lopen.

Op de terugweg van Bosa gaan we naar Alghero, waar we l'ultima cena (laatste avondmaal) op het eiland zullen gebruiken. Je bent in de gelegenheid om individueel of met de groep de stad te verkennen en te dineren. Omstreeks 22:00 uur zullen we gezamenlijk terugkeren naar Borgo iVigneti.