Mijn naam is Karlo Mans, 44 jaar. Na een carriere van 10 jaar als registeraccountant bij PwC heb ik in 2004 gekozen voor het bestaan van zelfstandig professional. Of in het Italiaans : Libero Professionista. Met de nadruk op Libero. In die hoedanigheid heb ik veel opdrachten gedaan in het brede veld van organisatieverandering, team-ontwikkeling en persoonlijke coaching. Langzamerhand is me duidelijk geworden dat mijn kracht ligt in het verbinden van harde en zachte aspecten van het zakelijke bestaan.
Mijn liefde voor Sardinië gaat iedere rationaliteit te buiten. Intense blijdschap overspoelt me telkens opnieuw wanneer ik aankom op Alghero Aeroporto, mijn vrienden daar ontmoet en ik simpelweg het gevoel van thuiskomen mag ervaren.

Mijn rol als host van de komende Beleef Sardinië-reis zal ik met liefde op mij nemen. De reis gaat wat mij betreft verder dan een toeristisch uitstapje. Ik hoop dat de bijzondere plaatsen die we gezamenlijk bezoeken en de sfeer die het eiland biedt je in staat stelt om tot jezelf te komen, bij te komen, uit te rusten, te ontspannen en genieten.

Deze reis staat Ontspannen, Uitrusten en Genieten centraal. Wanneer je behoefte hebt om een terugtrekkende beweging te maken of gecoacht wilt worden op een thema waarmee je momenteel aan de slag bent, dan wil ik graag daarin mijn ervaring op dat vlak voor en met jou inzetten.

Tijdens ons verblijf op Sardinïe zal ik een plaats met je delen die mij zeer dierbaar is en waar ik mij bijzonder thuis voel. Je mag van mij verwachten dat ik je een omgeving biedt waarin je de tijd en de ruimte krijgt om je onder te dompelen in Ontspanning, Uitrusten en Genieten. Zodat je bij terugkeer in Nederland ook kunt zeggen: ik voel me thuis op Sardinië!